1-op-1 coaching sessie

Ik help jou, krachtige vrouw, thuiskomen bij jezelf!

"Ik help jou je onderbuik gevoel te volgen ondanks dat je hoofd je iets anders verteld."

1-op-1 coaching sessie


VERLAAT JE COMFORTZONE

Jij mooie vrouw. Deze sessie is voor jou als je wil loskomen van een patroon waarin je vastloopt of een (emotionele) blokkade voelt❤️

"Ik ga all in en ik prik door je heen. Mijn eigen helingsreis, alles wat ik geleerd de afgelopen jaren en mijn talent om super snel tot de kern te komen gebruik ik tijdens de sessie om dat wat jij nodig hebt naar boven te halen. Ik volg hierin compleet mijn intuïtie. ❤️


De versie van jou waar je naartoe wil groeien zit al in jou. Ik ben er om je te helpen dat in te zien. "

Hoe ziet een coaching SESSIE eruit?

Thuis komen bij jezelf. Volledig embodien wie je echt bent. Als je nu vastloopt of je voelt een (emotionele) blokkade. Als er iets is wat je blokkeert ben je niet echt bij jezelf. Met mijn coaching laat ik je thuiskomen bij jezelf. En alles wie en wat je nu bent volledig accepteren. Want vanuit acceptatie ontstaat groei. Ik begeleid jou in die transformatie. Je krijgt van mij wat je nodig hebt. Je kunt je aan mijn energie optrekken en ik zorg voor een veilige omgeving. Daarna ontstaat er helderheid. En met jouw nieuwe inzichten op zak help ik je met mijn stimulerende energie om die inzichten om te zetten in actie. Je gaat concreet andere keuzes maken.

Je krijgt het volgende:

  • ❤️ voorbereidende vragenlijst
  • ❤️ sessie van 45 minuten via Zoom


De investering van een sessie bedraagt 188,- euro exclusief BTW.

Na de sessie

  • Voel je je kilo's lichter.
  • Heb je concrete stappen die je de komende tijd gaat zetten.
  • Weet je heel duidelijk waar je je de komende tijd op focust en maak je super makkelijk keuzes.
  • Geniet je van jouw eigen proces.
  • Zie je mogelijkheden ipv belemmeringen.