Just Be You - Businesshoot/Fotoshoot

Alleen te boeken in november en december 2022! Nog maar 3 plekjes vrij.


  • 2 uur foto's maken.
  • Jij op je gemak en als jezelf op de foto!
  • 20 bewerkte foto's
  • Geweldige content voor je website en socials!
  • Jij straalt.
  • 350,- ex BTW
  • Ik blij jij blij!

Voel je aan alles JA ROOS ik wil voor jouw lens. Vul dan je gegevens in en ik neem contact met je op voor een datum!

Review Carlijn


"Nou ik had oprecht geen betere fotografe kunnen wensen. Na 10 minuten lagen we al helemaal in een deuk. De sfeer was super ontspannen en als je de foto’s ziet, zou je het niet zeggen maar ik heb nog bijna nooit een shoot gedaan. En al helemaal niet een waar ik me zo op mijn gemak heb gevoeld. De shoot verliep zo natuurlijk dat geen enkele foto aanvoelde alsof ik moest poseren. Ik heb gewoon mijn ding gedaan en Rosa heeft dat super tof vast gelegd."

FAQ

Wanneer ontvang ik mijn foto's

Na een fotoshoot ontvang je binnen 2 weken de definitieve foto's.

Ik heb verschillende foto's nodig voor mijn website en social media, hoe weet ik welke ik nodig heb?

Samen met jou bespreek ik waarvoor je de foto's wil gebruiken. Ik zorg ervoor dat we foto's van dichtbij en veraf hebben. Ook zorg ik voor foto's waar je in de camera kijkt en waar je wegkijkt.

Wat voor soort foto's trekken klanten aan?

Er is bewezen dat een foto meer aanspreekt als je recht in de camera kijkt. Psychologisch onderzoek wijst uit dat ogen op zoek gaan naar ogen. Ik zorg dus dat je sowieso een aantal foto's erbij hebt zitten waar je recht in de camera kijkt.

Mag ik mijn foto's overal voor gebruiken?

Je mag foto's alleen gebruiken voor eigen doeleinden. Denk aan eigen website, Instagram en LinkedIn. Wanneer je de foto's voor andere doeleinden wil gebruiken, denk aan een interview voor een magazine, of een website die niet van jezelf is, dan dien je hiervoor eerst toestemming te vragen bij de fotograaf. Wanneer je volledige rechten wil op de foto's, neem dan met mij contact op voor de mogelijkheden.