Het e-book zit over 5 minuten in je inbox


Voordat je gaat wil ik je vragen om nog even verder te scrollen terwijl je wacht op je e-book, want….

Ik heb nog iets leuks voor je!

In dit e-book deel ik mijn meest waardevolle tips en inzichten, die mij hebben geholpen om mijn bedrijf razendsnel te laten groeien. Het zijn praktische tips die je direct kan implementeren. Maar als ik heel eerlijk ben, er is nog nooit iemand succesvol geworden van het lezen van e-books.

Ik zou het oprecht zonde vinden als je over een jaar nog steeds tegen dezelfde struggles aanloopt. Vanuit mijn ervaring kan ik je vertellen dat je niet jarenlang hoeft te ploeteren om een succesvolle business op te bouwen. Het kan ontzettend snel gaan, mits je de juiste stappen zet.

Laat mij je helpen, het kan namelijk ook veel makkelijker…

Om die reden wil ik je naast mijn E-book ook nog mijn online cursus ‘Insta Impact Academy’ aanbieden. In deze cursus leer ik je in 10 modules hoe je jezelf met impact positioneert op Instagram. Jouw verhaal, energie en skills zijn je kracht. In deze cursus leer ik jou om Instagram succesvol in te zetten voor je business. Je gaat leren hoe je op jouw eigen manier zichtbaar wordt met je verhaal.

Op deze manier ben ik in 2,5 jaar tijd van 1000 naar meer dan 6000 volgers gegroeid. En haal ik het grootste gedeelte (+80%) van mijn klanten uit Instagram.


Tijdelijk met 70% korting. Dit aanbod kun je nergens anders vinden.

En nu tijdelijk geef ik je de kans om de Insta Impact Cursus met 70% korting te kopen voor maar 31 euro ipv 97 euro.


30 minuten van 97,- voor 31,-


Jezelf impactvol positioneren op Instagram!Wil je leren hoe je meer klanten uit Instagram haalt? Zonder constant reclame te maken over je producten en diensten? Dat kan! Instagram is een ideaal verkoopkanaal. 80% van mijn klanten komt via dit kanaal bij mij terecht.

Jij kunt dit ook! Als ondernemer heb je een enorme drive en liefde voor je bedrijf. Dat is wat je wilt laten zien. Jij kunt online impact maken als je weet waarom jij doet wat je doet, jezelf kent en dit durft te laten zien. Een goede Instagram-strategie begint bij jezelf.

Jouw verhaal, energie, skills zijn je kracht. In de Instacursus ‘Insta Impact Academy’ help ik jou om Instagram succesvol in te zetten voor je business. Je gaat leren hoe je op jouw eigen manier zichtbaar wordt met je verhaal.

In 10 dagen til je jouw Instagram-strategie naar de next level, zodat je meer échte volgers, engagement en uiteindelijk omzet realiseert.


REVIEW


Voor wie is de Insta Impact Academy?

De cursus is voor ondernemers, zpp’ers, freelancers, bloggers en voor iedereen die meer succes wil halen uit Instagram. Of je nu aan het begin van je onderneming staat of al een tijdje bezig bent. Jij wilt jezelf op een unieke manier onderscheiden in het Instagram-landschap. Je weet dat je daarvoor meer jezelf moet laten zien. Je weet alleen niet goed hoe je dit moet aanpakken.


Wat ga je bereiken?

 • Je bent zeker over je positionering, want die staat als een huis!
 • Je Instagram-posts sluiten aan bij wie jij bent.
 • Nooit meer ”contentstress”. Je hebt focus en weet precies wat je wilt vertellen.
 • Je weet alles over hashtags, het algoritme & kent alle groeitechnieken.
 • Meer bereik, interactie en échte volgers.
 • Je weet hoe je van je volgers, klanten kunt maken.

Wat krijg ik?

 • Toegang tot mijn besloten leeromgeving waar de modules voor je klaarstaan
 • 10 modules met praktische opdrachten
 • Een Insta Handleiding met alle must knows die je moet kennen over Instagram.
 • Een onbeperkt toegang, zodat je in je eigen tempo de training kunt volgen.
 • En natuurlijk, superveel inspiratie om online zichtbaar te worden en te gaan groeien op Instagram.


Wie is Sharona?


Hoi, Sharona Bolander hier! Al zolang ik mij kan herinneren ben ik verhalen aan het delen op het internet. En dat is wat ik nog steeds doe. Ik geloof erin dat we allemaal een verhaal hebben wat de moeite waard is om te delen. 

Als Business Coach help ik ondernemers om meer online impact te maken op een authentieke manier. En dat met resultaat! Een constante stroom aan nieuwe volgers, leads en klanten.

Jarenlang leerde ik alle kneepjes en klikjes van het vak als online marketeer bij een marketingbureau. Die grootschalige campagnes waren te gek om te doen, maar ik voelde aan alles dat ik meer te bieden heb. Dat ik meer impact wilde maken. Dus ik zegde mijn baan op en startte mijn eigen bedrijf.

Ik werk met ondernemers die écht het verschil willen maken. Ondernemers met een pracht missie!

Ik zie marketing niet als iets ingewikkelds of moeilijks. Het gaat om verbinding maken met je doelgroep. En hoe beter jouw marketing en advertising is, hoe meer mensen jij helpt met jouw fantastische bedrijf.


REVIEW


Dit mag je verwachten!Je krijgt heel veel waarde voor € 31. Je wordt overspoeld met informatie en inspiratie over hoe je jouw zichtbaarheid op Instagram op een authentieke manier kunt vergroten. Persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Wanneer jij weet wie je bent en wat je drijft, kun je vanuit die kracht nog meer mensen inspireren en bereiken. Na de training ken je ook alle ins en outs over hoe je jouw Instagram-account kunt laten groeien in de vorm van likes, reacties en volgers.


Zo werkt het!

 Hoe werkt de cursus?  Wanneer je een ticket hebt aangeschaft, krijg je binnen enkele minuten toegang tot de besloten leeromgeving. Hier staan de 10 modules direct voor je klaar in, zodat je meteen aan de slag kan. In de cursus vind je ook praktische opdrachten zodat je echt alles uit de training kunt halen. Je implementeert de strategieen dus direct in de praktijk, zodat je optimaal resultaat behaalt. 


Klaar voor groei? Dit is jouw resultaat na de cursus.Je wordt gedurende 10 modules (ruim 150 minuten videomateriaal) ondergedompeld in de wereld van Instagram Marketing. Ik leer je precies hoe je jezelf op een authentieke manier presenteert, zodat je een magneet wordt voor jouw ideale volger. 

Na de training weet je wat je moet plaatsen om succes te behalen. En heb je dus een extreem krachtige en inspirerende boodschap. En daarbij ken je ook alle ins en outs over hoe je jouw Instagram account kunt laten groeien in de vorm van likes, reacties en volgers.Inhoud van de trainingModule 1: De Insta Impact Strategie

Module 2: Authentieke personal branding

Module 3: Jouw ideale volger

Module 4: De impact content formule

Module 5: Connecten en verbinden met volgers

Module 6: Instagram Stories Power

Module 7: Jouw killer Instagram profiel

Module 8: Groeistrategie: hashtags, algoritme

Module 9: Verkopen via Instagram

Module 10: Optimaliseren met Instagram statistieken

Bonus: Instagram Basiscs met o.a. een handleiding met alle ins en outs

Testimonials

Testimonials

“Working with Alex was so easy and so much fun!”

Follow me on Instagram