Wat een feest met hondje milo


"ik ga roze cupcakes bakken"


Carlijn kende ik al via een event van Los & Lippig dat ik organiseerde. Ze is heerlijk aan de weg aan het timmeren met haar bedrijf en had ook foto's nodig. We belden elkaar (wat ik altijd doe met mijn klanten voor een fotoshoot omdat ik het belangrijk vind je al een beetje te leren kennen!) van te voren en ik werd meteen super enthousiast. Carlijn vertelde dat ze graag speelse foto's wilde en vroeg of het mogelijk was om haar hondje Milo mee te nemen. JA NATUURLIJK! Milo is ook een Toller (mijn hondje Kevin ook) en ik had er al helemaal zin in. Ook hebben we het gehad over welke kleding mooi is op foto's en heb ik tips gegeven over de make-up. Tot slot de props! Ik heb nog nooit een klant gehad die zo creatief is met props als Carlijn. Ze is helemaal los gegaan met strikjes, ballonnen en zelfs zelfgemaakt roze cupcakes!

"Fotoshoot of High tea?"We spraken af op Strijp-S in Eindhoven en ik vind het altijd

fijn om te beginnen met een rustig theetje of kopje koffie om even te kletsen. Carlijn had natuurlijk Milo mee dus we zijn wel zo snel mogelijk begonnen! Nadat we met Milo alle poses hebben gehad die we wilden werd hij opgehaald. Daarna is de high tea begonnen:) Een eerdere klant noemde mijn fotoshoot ook wel gekscherend een vreetshoot in plaats van een fotoshoot. Carlijn en ik hebben gelachen, gekletst over het ondernemerschap, serieuze gesprekken gevoerd over mindset en voeding en vooral veel plezier gemaakt. Oja en ook nog foto's gemaakt! Bijna alle props zijn aan bod gekomen en een aantal resultaten van de fotoshoot zie je in deze blog!


"Carlijn: het was meteen een ontspannen sfeer!"


"Momenteel ben ik bezig mijn bedrijf een nieuwe look & feel te geven en daar horen natuurlijk ook nieuwe foto’s bij. Ik dacht meteen aan Rosa!! Tot nu toe had ik namelijk geprobeerd vooral heel zakelijk en volwassen over te komen op foto’s, omdat ik dacht dat dat ervoor zou zorgen dat klanten mij in zouden huren. Inmiddels ben ik erachter dat dat totaal niet bij mij past. Ik ben spontaan, vrolijk, speels en houd van een goede balans tussen diepgang en een flinke dosis zelfspot. Vandaar dat ik ook wilde dat mijn nieuwe foto’s dit uit zouden stralen.

Ik wist meteen dat ik Rosa hiervoor moest hebben. Ik had de filmpjes gezien van Los & Lippig en was naar een paar evenementen geweest. Hier zag ik dat Rosa het ondernemen helemaal rockte door 100% zichzelf te zijn. Ik dacht “Als iemand mij kan zorgen dat ik foto’s heb die speels en jong uitstralen op een manier dat mensen mij wel serieus zullen nemen, dan is zij het wel”.

Nou ik had oprecht geen betere fotografe kunnen wensen. Na 10 minuten lagen we al helemaal in een deuk. De sfeer was super ontspannen en als je de foto’s ziet, zou je het niet zeggen maar ik heb nog bijna nooit een shoot gedaan. En al helemaal niet een waar ik me zo op mijn gemak heb gevoeld. De shoot verliep zo natuurlijk dat geen enkele foto aanvoelde alsof ik moest poseren. Ik heb gewoon mijn ding gedaan en Rosa heeft dat super tof vast gelegd. Ik krijg best wel vaak te horen dat ik er op elke foto anders uit zie en dat klanten een heel ander iemand hadden verwacht. Nu heb ik nog steeds heel verschillende foto’s maar elke foto is 100% ik. Het voelde meer alsof ik met een vriendin op stap was die ook nog eens knallers van foto’s maakt."