LIEVE MOOIE VROUW,

HET IS TIJD VOOR JOU❤️ TIJD VOOR EEN PRACHTIG CADEAU AAN JEZELF.

JE HEBT HARD GEWERKT OM MET JE BEDRIJF TE STAAN WAAR JE NU STAAT. JE HEBT JE BEDRIJF OP ORDE EN MAAKT MOOIE STAPPEN IN JE LEVEN.

HET KAN OOK ZIJN DAT JE OP DIT MOMENT IN EEN TRANSFORMATIE ZIT OF DAT HET EVEN WANKEL VOELT ALLEMAAL. MAAR JE KOMT VAN EEN PERIODE VAN GROEI!

TEGELIJKERTIJD VOEL JE DAT JE VAKER MAG AARDEN. VAKER MAG VOELEN EN STILSTAAN IN HET NU. DAT JE MEER WIL VIEREN EN WAARDEREN WAT JE NU AL HEBT. JE BENT GEK OP ZELFONTWIKKELING EN HEBT AL LAAGJES AFGEPELD.

MIJN SPIRITSHOOT INCLUSIEF HEALING SESSIE VOELT ALS thuiskomen. MET MIJN NLP EN MEDITATIE TOOLS & mijn intuitie LAAT IK BIJ JOU NAAR BOVEN KOMEN WAT GEZIEN WIL WORDEN. HET MAG ER ALLEMAAL ZIJN EN IK BEN ER VOOR JE❤️

VERVOLGENS LEG IK VAST WIE JIJ IN AL JE KWETSBAARHEID BENT. DiE MOOIE, PURE EN KRACHTIGE VROUW die in je zit. EN GA JE NAAR HUIS MET EEN PEACE OF ART VAN JEZELF!


Waarom een Free Spirit Shoot?


Ik geloof heel erg in gevoel. Als jij mijn shoot voorbij ziet komen op Instagram of je leest deze pagina en je voelt in heel je lijf DIT WIL IK OOK, dan is dat de reden om deze shoot te boeken.✨

EEN GREEP UIT DE PRACHTIGE EN KWETSBARE REDENEN VOOR VROUWEN OM EEN SHOOT TE BOEKEN!

“Ik sta op het punt om te beginnen met een lifestylecoach om af te vallen. Maar toch wil ik nu al meer tevreden zijn over mijn eigen lichaam."

"Ik ben veel bezig met geweest met zelfontwikkeling & heling de afgelopen jaren. Deze shoot voelt als een cadeautje voor mijzelf en het proces wat ik doorloop."

"De shoot voelt als een ode aan mezelf en het vrouwzijn (en even geen mama zijn)"

"Deze shoot gun ik mezelf! Ik ben veel bezig geweest met zelfliefde en mezelf van binnen en van buiten mooi vinden.”

Wat houdt de Free Spirit Shoot in?

  • ❤️ Totale duur is 3 uur
  • In Eindhoven
  • Je krijgt een healing sessie van 1,5 uur (kan ook via zoom)
  • Een fotoshoot van 1,5 uur
  • 12 bewerkte, hoge kwaliteit foto's

Investering


€488,- ex BTW.

Deze shoot is een enorm waardevol cadeau aan jezelf in de vorm van een blijvende herinnering!!


En omdat ik er zo in geloof dat de kracht en energie die je uitstraalt op de foto een geweldige inspiratie bron is voor jezelf, krijg je van mij als bonus ook nog : een prachtige fine art print (50x75) van je lievelingsfoto ter waarde van €82,-!

Reviews

We sloten af met een fotosessie, waar ik van tevoren tegenop zag, maar het is voorbijgevlogen en als ik nu de foto’s van mezelf terug zie, zie ik alles terug waar aan we samen hebben gewerkt de afgelopen maanden en voel ik veel trots. Trots op mezelf dat ik dit ben aangegaan en dat ik mijn gevoel heb gevolgd met Rosa. Ik heb mezelf dit kado gedaan en zou het dus iedereen kunnen aanraden!


-Josanne

De fotoshoot was fantastisch! Rosa weet je met haar open, spontane maar integere houding gelijk op je gemak te stellen. Rosa laat je stralen! Ik voelde me heel erg op mijn gemak waardoor er ook ruimte was voor emoties die ontstonden tijdens de verschillende oefeningen en opstellingen. Het voelde alsof we te weinig tijd hadden en wel door konden blijven praten. Ik zou het zeker aanraden aan anderen en het absoluut opnieuw doen!


-Maria

Hoe werk ik!

1. Jaaa je boekt de shoot!


Klik op de button boek hier een shoot, kies een datum en vul het intake formulier in!

2. JE hoort van mij!


Ik stuur je een mega enthousiast bericht terug. Ook stuur ik je de factuur. Dan maak ik een gezamenlijk board via Pinterest aan waarop ik plaatsjes pin ter inspiratie. Jij kan hier ook jouw inspiratie beelden aan toevoegen.

3. Dag van de shoot!


Je komt naar mijn kantoor in Eindhoven voor de Healing sessie! Ik zorg voor een mega ontspannen, fijne en veilige sfeer.

4. je mag je overgeven.


En voor de rest laat je het gewoon allemaal lekker gebeuren. Er komt toch wel naar boven wat gezien wil worden❤️. En we doen precies wat jij nodig hebt. Ik maak gebruik van NLP oefeningen, meditatie en opstellingen.

5. voorbereiding op de fotoshoot


Volledig ontspannen en in je kracht maak je je klaar voor de fotoshoot. Door het moodboard weten we allebei welke beelden en kleuren je mooi vind. Als je ontzorgd wil worden in kleding & make-up werk ik samen met een team. Zij zijn apart bij te boeken. Als je zelf kleding & make-up wil meenemen is dat natuurlijk ook helemaal goed.

6.Shooten maar!


We gaan samen shooten. Buiten of binnen. Daar waar voor jou goed voelt! Jij laat mij mijn magic doen en ik zorg dat jij op je gemak blijft en er ook echt van kunt genieten. Sowieso is het begin even zoeken, dat is bij elke shoot zo en volledig normaal. Daarna komen we samen snel genoeg in de flow!

7.NA de shoot


Ga ik aan de slag met het selecteren en bewerken van de beelden. Je ontvangt de foto's definitief binnen 2 weken.

8. Fine Art Print


Je kiest je lievelingsfoto tijdens de "ontvangst" van de foto's. Deze bestel ik voor je in prachtige kwaliteit en wordt bij je thuis bezorgd. Cadeautje van mij voor jou ❤️