1-op-1 coaching

3 maanden mij als coach!

Een cheerleader in je broekzak

Elke 3 maanden maar 1 plek!

Met een MEGA dikke gave extra PLUS bonus.

Tijdens deze reis help ik jou met jezelf te verbinden en jezelf te omarmen. Ik help je loslaten en echt voelen. Ik laat je ZO veel op jezelf vertrouwen dat je jezelf een godin voelt. Jouw lichaam is een tempel, je energie is heilig.

Voor wie is dit traject?

Ben jij die ene vrouw en....

 • Jij durft dingen los te laten die niet meer bij je passen hoe eng dat ook is!
 • Je VOELT dat je ziel het beste met je voor heeft en dat je in je leven nog ZO veel meer diepgang gaat ervaren.
 • Je hebt echt ZIN om in alle rollen die je vervult vertrouwen te voelen.
 • Je accepteert VOLLEDIG dat het allemaal bij jou begint.

Business

Je gaat vanuit zelfvertrouwen je business runnen en voelen wat er ook gebeurt ik kan dit. Ik vertrouw op mezelf. Ook al kom ik onder een brug te slapen ik ben trots op de vrouw die ik ben en op wat ik heb bereikt. Het voelt licht. Geld voelt licht. Je aanbod verkopen voelt licht.

Relaties & uitspreken

Je gaat een veel diepere verbinding met jezelf maken dus ook een diepere verbinding met familie, vrienden en je partner. Je gaat je namelijk veel meer uitspreken. Je gaat veel meer delen hoe je je echt voelt, wat je verlangt en gaat staan voor wat belangrijk voor je is.

Gezondheid

Je gezondheid is/wordt prioriteit. Je leert veel beter te luisteren naar je lichaam en ook echt te verbinden met je lichaam. Vage klachten worden duidelijke actiepunten zodat ze verdwijnen en plaats maken voor energie. Signalen van je lichaam ga je in een heel ander en completer daglicht zien! Je relatie met eten wordt positiever.

Dankbaarheid & Joy

Je gaat veel meer dankbaarheid voelen voor wat er al is. En veel meer kunnen genieten van het proces. En genieten van het leven en de kleine dingen. Het leven is leuk en heb je zelf in de hand.

Moederschap

Als je ook moeder bent dan gaat het moederschap veel meer voelen als licht en leuk. En waar het zwaar voelt ga je veel meer hulp inschakelen. Je krijgt veel meer zelfvertrouwen als persoon en dus ook als moeder. Door inzichten tijdens de Godin in Bikini reis ga je inzien dat je het als moeder ALTIJD goed doet en voel je een deken van rust over jezelf heen komen.

Het mag En En

Je gaat voelen dat het in het leven en en is. En je kan de dag zwaar beginnen en licht eindigen. En je kan een enorme huilbui hebben omdat je verdrietig bent maar toch lachen om een grapje. En je kan iets spannend vinden en tegelijkertijd enorm genieten.

Je hebt inzichten gehad, voelt dat je het ander wil en gaat nu doorpakken!

"Mijn eigen helingsreis, alles wat ik geleerd de afgelopen jaren en mijn talent om super snel tot de kern te komen gebruik ik tijdens deze reis om dat wat jij nodig hebt naar boven te halen. De godinversie zit al in jou en we halen haar er samen uit.❤️"

Wat houdt het in?

 • ❤️ Dit is een betaalde 3 maandelijkse reis.
 • ❤️ Om de week een 1-op-1 sessie met mij.
 • ❤️ Meditaties + healing.
 • ❤️ Toegang tot mijn online producten.
 • ❤️ Hypnose sessie obv Human Design van een Hypnose coach.
 • ❤️ Nog meer extra bonussen mbt gezond eten, bewegen en allerlei onderwerpen om nog beter naar jezelf te luisteren!
 • ❤️ Fotoshoot van jou als godin waar je compleet jezelf bent.


De investering van deze transformerende reis bedraagt 4118,- euro exclusief BTW. Je kunt ook in termijnen betalen.

Voel je aan alles ik wil dit en ik WIL met Rosa samenwerken?

Meld je dan hieronder aan!