Update:


Op dit moment werk ik samen met de geweldige Maaike van Rheenen. We werken samen aan haar nieuwe project de Manifestatie school. www.manifestatieschool.nl. Wil je ook weten wat jouw zielsmissie is? Check ZEKER haar website! En dan kun je natuurlijk ook mijn energie en creativiteit ervaren.


Op dit moment ontvouwt zich een heel nieuwe zielsmissie voor mij. Eerst lag mijn focus heel erg om als coach zelf mooie vrouwen 1-op-1 te coachen. En nu is dit geswitcht naar: Vrouwen die al een lopend bedrijf/sterke visie hebben nog meer in hun kracht te zetten.

Dit doe ik door ze te helpen met:

  • (Online) zichtbaarheid te vergroten vol zelfvertrouwen & kwetsbaarheid.
  • Het creëren van een ijzersterke klant experience.


Hierdoor maak ik veel meer impact. En impact maken is wat ik hier op aarde te doen heb.


Wat ik weet is dat ik een Creatief Genie ben.

Een vroedvrouw van het creatieve proces.

Ik adem flow.


Ik vertrouw dat alles zich ontvouwt zoals de bedoeling is en ik WEET dat mijn leven op alle gebieden mag aanvoelen als plezier, makkelijk, indrukwekkend en liefde in overvloed.


Ik WEET ook dat door dit de OWNEN er prachtige dingen op mijn pad komen. En dat het allemaal nog meer vanuit vertrouwen& liefde is!

Rosa Wessels

KvK-nummer: 73990523

BTW-nummer: NL001458831B29

Vestigingsadres: Joan Melchior Kemperstraat 16, Eindhoven

Telefoonnummer: 0647056662