Review!

Carlijn


“Nou ik had oprecht geen betere fotografe kunnen wensen. Na 10 minuten lagen we al helemaal in een deuk. De sfeer was super ontspannen en als je de foto’s ziet, zou je het niet zeggen maar ik heb nog bijna nooit een shoot gedaan. En al helemaal niet een waar ik me zo op mijn gemak heb gevoeld. De shoot verliep zo natuurlijk dat geen enkele foto aanvoelde alsof ik moest poseren. Ik heb gewoon mijn ding gedaan en Rosa heeft dat super tof vast gelegd.”

FOTOSHOOT

950,- ex btw

KENNISMAKINGSGESPREK

Lijst met mogelijke locaties

PERSOONLIJK FOTOPLAN 

2 uur SHOOTEN

20 FOTO'S 

kennismakingsgesprek met styliste

COMPLEET REK MET NIEUWE OUTFITS SPECIAAL VOOR JOU

STYLISTE AANWEZIG TIJDENS DE SHOOT OM JOU TE STYLEN

prijzen exclusief BTw en reiskosten

FAQ

Hoeveel foto's krijg ik?

Bij de enkele fotoshoot kom ik uit op ongeveer 40 beelden en bij de 365 fotoshoot ontvang je minimaal 180 beelden in het hele jaar!

wat voor kleding neem ik mee?

Per shoot neem je 2 kledingsets mee. Als je de 365 fotoshoot boekt krijg je uitgebreid advies over het kiezen van de juiste kleding voor de fotoshoot!

Wanneer ontvang ik mijn foto's

Na een fotoshoot ontvang je binnen 2 weken de definitieve foto's.

Ik heb verschillende foto's nodig voor mijn website en social media, hoe weet ik welke ik nodig heb?

Samen met jou bespreek ik waarvoor je de foto's wil gebruiken. Ik zorg ervoor dat we foto's van dichtbij en veraf hebben. Ook zorg ik voor foto's waar je in de camera kijkt en waar je wegkijkt.

Wat voor soort foto's trekken klanten aan?

Er is bewezen dat een foto meer aanspreekt als je recht in de camera kijkt. Psychologisch onderzoek wijst uit dat ogen op zoek gaan naar ogen. Ik zorg dus dat je sowieso een aantal foto's erbij hebt zitten waar je recht in de camera kijkt.

Als ik elke dag een instagram foto wil posten, hoeveel foto's heb ik dan nodig?

Als je elke dag van de week iets wil posten heb je (52 x 5) 260 foto's nodig. Natuurlijk post je ook dingen van jezelf zoals foto's van producten of evenementen waar je bent.

Waarom zou ik de 365 fotoshoot boeken?

Je verandert als persoon in een jaar. Door deze samenwerking aan te gaan ben je een jaar lang voorzien van prachtige beelden waarop jouw groei als mens en ondernemer te zien is! Je hebt genoeg content voor je website en als je een Instagram fanatiek gebruikt heb je genoeg foto's om jouw feed mee te vullen!

Mag ik mijn foto's overal voor gebruiken?

Je mag foto's alleen gebruiken voor eigen doeleinden. Denk aan eigen website, Instagram en LinkedIn. Wanneer je de foto's voor andere doeleinden wil gebruiken, denk aan een interview voor een magazine, of een website die niet van jezelf is, dan dien je hiervoor eerst toestemming te vragen bij de fotograaf. Wanneer je volledige rechten wil op de foto's, neem dan met mij contact op voor de mogelijkheden.